What to do?

Er der noget der kan irritere mig for tiden, så er det altså at mine ellers så flotte lange og stærke negle er begyndt at tørre ud og knække. Jeg har førhen bidt negle i mange år og har prøvet og prøvet på at stoppe i årevis. Det lykkedes mig så endeligt at stoppe for et lille års tid siden. Siden da har jeg passet rigtigt godt på mine negle. Jeg har givet dem plejende olie og jeg har filet dem cirka en gang om ugen for at være sikker på, at de forblev stærke og velplejede. Men det skal så også siges, at jeg i denne periode blev nærmest besat af neglelak i alle regnbuens farver. Jeg ved ikke ret meget om neglelak andet end at jeg synes det er vildt flot, og at jeg efterhånden har en hel lille samling derhjemme. Jeg mistænker lidt neglelakken for at have været medvirkende til, at mine negle er begyndt at tørre ud og knække. Jeg tager nemlig kosttilskud, og tror derfor ikke at det er fordi jeg mangler vitaminer eller mineraler, at mine negle knækker som de gør. Jeg har undersøgt det lidt på nettet, og er kommet frem til at cnd shellak eller vinylux måske er den rette løsning for mig. Det er neglelakker der er super holdbare samtidig med at de plejer neglene og forhindrer at de knækker. Det ville jo være ret fantastisk igen at kunne få smukke, velplejede negle nu hvor jeg endelig er stoppet med at bide negle.

Afsted til Malaysia

Jeg har nogle gode nyheder, som jeg har lyst til at dele her på bloggen og med jer læsere. Jeg skal nemlig til Malaysia i slutningen af denne måned, og jeg glæder mig bare helt vildt meget. Jeg har været i Thailand og i Indien, men aldrig i Malaysia. Min ekskæreste og jeg talte om det for mange år siden, for i Malaysia er der noget af verdens bedste dykning, og da vi begge var entusiastiske dykkere, var den en mulighed. Det viste sig desværre at være for dyrt for os, så vi droppede det, og tog i stedet to uger til Grækenland. Men nu har min nye kæreste inviteret mig til at dykke på den Malaysiske del af Borneo og jeg er virkelig taknemmelig. Jeg har nemlig slet ikke råd til at tage af sted, hvis jeg selv skulle betale. For at hjælpe til med financieringen har jeg valgt at leje min lejlighed ud i de to uger jeg er væk. Jeg har også kigget lidt på muligheden for at lave et online salg af bil, da jeg stort set aldrig kører i min. Jeg har fundet en god side til salg af bil, og da jeg vil gerne sikre mig en god mindstepris for min bil, er denne her side perfekt for mig, da man selv kan bestemme sin mindstepris. Hvis jeg får solgt min bil til den rette pris, kan jeg jo nærmest betale for hele min ferie selv, og det ville jeg have det bedre med, end hvis min kæreste skulle betale størstedelen. Men når det er sagt, så har han jo allerede tilbudt, så jeg kan jo bare sætte bilen til salg, og hvis den ikke bliver solgt til den rette pris, kan jeg jo bare vente på at den gør. Så kan jeg måske give en rejse en anden god gang.

Usædvanlig pige

Jeg er nok en lidt usædvanlig pige. Jeg er nemlig vokset op med min far og mine to storebrødre, og er derfor højst sandsynligt blevet påvirket en del af dem. Det er ikke fordi jeg er en decideret ”drengepige”, men jeg er nok ikke så ”tøset”, som så mange andre piger er det. Jeg går da både med kjoler og makeup, men min personlighed og mine interesser afspejler nok min mere ”drengede side”. Jeg er ikke særlig vild med at lave mange af de ting, som piger ellers elsker. Jeg er for eksempel hverken særligt vild med at shoppe eller bage eller bruge timevis på at gøre mig klar med veninderne inden en tur i byen. Nej tøjkøb er for mig bare noget, der skal overstås. Jeg vil da gerne se godt ud, men jeg bruger vitterligt minimal tid på at gå i butikker. Normalt har jeg en idé om hvad jeg vil have eller har brug for, inden jeg går ind i en butik. Og når jeg så først er i butikken er det med nærmest militant præcision, at jeg får indkøbene overstået. Og skal jeg i byen med mine veninder, er jeg som regel klar når de kommer eller inden vi mødes hos dem. Jeg vil hellere bruge tiden på at drikke og snakke, end jeg gider stå foran et spejl og ordne hår og makeup sammen. Og så er der det med bagningen. Jeg elsker at spise kage, men jeg orker virkelig ikke bage selv, og så synes jeg desuden heller aldrig, at det bliver særligt godt, når jeg endelig forsøger mig med at kreere et eller andet i dessertgenren.
Jeg har også en masse veninder, der godt både kan lide at træne og løbe sammen. Men hvis jeg skal være helt ærlig så kan jeg lang bedre at være så effektiv som muligt når jeg skal dyrke motion. Det betyder også at jeg for det meste gerne bare vil have det overstået, og at jeg ikke orker hverken at skulle hyggesnakke før, under eller efter træning. Træning er for mig nemlig også et tidspunkt, hvor jeg kan få lov til at koble lidt af og bare få lov til at være mig selv uden at skulle forholde mig til alt muligt andet end netop motionen.
Nu har jeg nok tegnet et billede af, at jeg på en række punkter nok adskiller mig lidt fra mange piger. Og dertil skal det så også tilføjes, at jeg er helt vild med at se sport i tv’et. Det er nok også en konsekvens af at være vokset op med mænd. For så langt tilbage jeg kan huske, har min far og mine brødre set sport i tv. Og jeg er faktisk vild med alt fra håndbold, fodbold og tennis til formel 1 live. Især Formel 1 live elsker jeg. Så mødes jeg med minde brødre og min far, og så sidder vi ellers bare og hygger os og følger med i løbet. Jeg er rigtig glad for at jeg kan se sport med dem, for der er ikke en eneste af mine veninder, der gider se det med mig. Der er lige et par stykker, der kan overtales til en landskamp i ny og næ, men der er altså ikke en eneste, der kan overtales til for eksempel at se Formel 1 live med mig.