Gang i fantasien

Jeg ved ikke hvordan du har det med børnelegetøj, men personligt er jeg helt klart mere til det ”naturlige” legetøj som for eksempel trælegetøj end jeg er til det farverige plastiklegetøj, som i dag nok er det mest almindelige at give til små børn. Det er ikke fordi jeg er hellig eller har en eller anden fiks idé om at børn ikke må lege med plastik, men jeg synes bare virelig at godt gammeldags trælegetøj, og også det mere farverige af slagsen, klart er det sødeste og det lækreste. Min egen børn har en god blanding af både plastik og træ, men jeg synes at det lader til, at de er mere glade for trælegetøjet. Det er som om, at de kan få mere gang i fantasien, når det ikke er helt så farverigt, og ikke har halvtreds forskellige funktioner og lyde, som de skal forholde sig til. Jeg er især helt vild med at købe Wonderworld trælegetøj til mine børn, da har et kæmpe udvalg af alt muligt forskelligt lige fra frugt og grøntsager i træ, legekøkkener, biler, klodser og meget mere. Wonderworld trælegetøj er samtidig holdt i et lækkert og enkelt design, og generer ikke mit øje, hvis det for eksempel efterlades på gulvet et eller andet sted i huset. Hvad med dig, har du dte på samme måde med dine børns legetøj, eller er det bare mig, der er ved at blive en ”sær gammel dame”?

En heldig kartoffel

Jeg må indrømme, at jeg altså går og føler mig som en heldig kartoffel i disse dage. Det skal dog også lige tilføjes, at jeg virkelig har følt mig uheldig den sidste tid, og jeg måske derfor er så glad for at mit ”held” endelig er vendt lidt.

Grunden til at jeg går og føler mig lidt heldig hænger sammen med, at jeg har mødt en virkelig sød og dejlig mand. Jeg har længe ledt efter en kæreste, og har ærlig talt været ret uheldig med dem jeg har mødt. Enten har de været mere eller mindre uinteresserede i mig, eller også har de været rigtigt umodne og besværlige at have med at gøre af den grund. Jeg var lige ved at give op med hensyn til at finde en kæreste, men så nærmest ”snublede” jeg over ham her, jeg nu har mødt. Ikke alene er han moden og fornuftig, men han er også hylende morsom og super intelligent. Og hvor har jeg dog længe ønsket at møde en mand, som jeg følte kunne udfordre mig lidt. Så derfor føler jeg mig som en heldig kartoffel. Han har netop inviteret mig med til Århus, for at møde nogle af hans venner, der bor derover, og nu har jeg lovet ham, at lede efter overnatning Århus. Vi kunne begge to godt tænke os, at det er et lækkert hotel, måske med spa, og rigtig gerne med en lækker restaurant. Jeg har søgt lidt på nettet efter overnatning Århus, og har fundet dette sted, som jeg synes ser perfekt ud til en romantisk weekend.

 

credit: http://www.freedigitalphotos.net/