Thumbs up

Bilsalg er en sjov ting. Jeg har efterhånden købt og solgt en masse biler gennem mit liv, altså privat, og hver gang har det været sådan lidt utilregneligt, om man vil. Ikke fordi de personer jeg har solgt til eller købt biler af har været utilregnelige men mere fordi, det kan være ret svært at gennemskue, hvad ens bil egentlig er værd og så videre. Tot har man det med bare at stole blindt på autoforhandleren, og lade ham stå for salget, selv om det faktisk ville være en hel del billigere, selv at stå for det. Men jeg har tit ikke følt, at jeg havde nok viden, til selv at stå for et bilsalg, og har derfor helst set en autoforhandler hjælpe mig med det.

Men nu har jeg så fundet en ny hjemmeside, hvor man selv kan sælge sin bil gratis, og man sparer på den måde mellemmanden. Brugtbils markedet er jo ren udbud-efterspørgsels baseret, og man kan på hjemmesiden let orientere sig om, hvad andre tager for lignende biler, hvilke der sælger og så videre. Jeg ved hvert fald med mig selv, at jeg fremover skal lave bilsalg men også bilkøb på denne hjemmeside. Stoler man ikke på ham eller hende i den ”anden ende”, kan man jo altid tage ud og kigge på bilen først.

Thumbs up herfra!

Ikke travlt

Jeg er så småt begyndt at kunne mærke, at jeg er ved at blive voksen. Det er sådan set ikke fordi, jeg selv føler mig særligt meget ældre, men det er især når jeg ser på mine venner, at jeg virkelig kan mærke og se, at der virkelig ”sker noget” i de her år. Mine venner og bekendte begynder at få børn, tage store lån, købe lejligheder, få seriøse jobs og så videre. Jeg synes ikke selv at jeg er ved at blive voksen. Helt ærligt, så føler jeg mig nærmest stadig som en stor teenager. Jeg er først lige blevet færdig med min uddannelse her i mine slut tyvere, jeg bor i en lejelejlighed København, jeg har ikke noget job, jeg har ingen kæreste og går egentlig stadig mest bare op i at more mig, med dem af mine venner, der er tilbage, som hverken har fået børn eller andres seriøse forpligtelser. Men hvis jeg skal være helt ærlig, så har jeg vitterligt resten af livet til at blive voksen i, og jeg føler ikke, at der er nogen som helst grund til at forcere det. Hvorfor ikke bare nyde sin ungdom så længe, som man overhovedet kan? Udleve sine drømme, danse, grine og sove længe? Er det så forkert, eller lever vi i et præstationssamfund, hor folk har travlt med at leve op til normer og skabe begrænsninger for dem selv? Eller er jeg måske bare anderledes?

 

credit: http://www.freedigitalphotos.net/

Kursskifte?

Jeg går sådan for tiden, og tænker lidt på, om man skulle overveje at gøre et eller andet fuldstændigt andet med sit liv, end jeg har gjort hidtil. Jeg ved inderst inde godt, at det er totalt uansvarligt, bare at blæse på den lange og hårde uddannelse, som jeg nu engang har taget, men samtidig har jeg bare så inderligt behov for, at bryde lidt ud af min vante rolle, og tænke lidt ud af boksen, når det gælder fremtiden. Og måske er det vitterligt det rigtige at gøre- altså overveje om jeg skulle gøre noget helt andet i mit liv? Det der er hele humlen er, at jeg er akademisk uddannet, men når det kommer til stykket, så ønsker jeg nok inderst inde at arbejde med et håndværk. Og nu hvor jeg er så ærlig som jeg er, så må jeg altså nok også hellere bare indrømme at jeg faktisk går og drømmer om at blive snedker. Jeg googlede derfor snedker københavn, for at finde ud af, hvad mine muligheder er, og det viste sig, at jeg faktisk godt bare kan starte på snedkeruddannelsen på Teknisk Skole, nu her efter sommerferien. Jeg synes godt nok også at det er et lidt stort skridt at tage, det der med bare at skifte retning. Men omvendt ville det bare være så sindssygt ærgerligt at gå og drømme om at være snedker resten af livet, og ikke realisere det.

 

credit: http://www.freedigitalphotos.net/

Permanent bolig søges

Hej med jer, der læser og skriver med her på bloggen. Jeg har besluttet mig for at skrive et blogindlæg på denne her blog og nogle forskellige andre blogs, da jeg snart kommer til at mangle et sted at bo, og jeg derfor leder med lys og lygte efter en ny bolig til leje. Jeg har indtil nu boet en del forskellige steder, og nu hvor jeg er ved at være sidst i mine tyvere, kunne jeg rigtig godt tænke mig at finde en bolig til leje, som jeg kan bo i en længere periode. Jeg mener, da jeg var yngre, havde jeg intet problem med at bo steder midlertidigt eller for kortere perioder, men jeg er så småt begyndt at kunne mærke, at jeg får mere og mere brug for en stabil base. Siden jeg flyttede hjemmefra som 18 årig har jeg faktisk boet 8 forskellige steder, så det vil sige, sådan ca. 1 nyt sted hvert år. Derud over har jeg i perioder, hvor jeg ikke haft noget sted at bo, været nødt til at flytte hjem til min mor. Så du kan måske godt forstå, hvorfor jeg efterhånden føler en træng til at finde et mere permanent sted at bo, et sted der er ”mit”, og hvor jeg føle mig hjemme. Kender du et sted, hvor jeg kan finde en god bolig til leje?

credit: http://www.freedigitalphotos.net/