Find inspirationen til din ferie!

Ilulissat_02-w500

Er der noget, som godt kan gå hen og blive en udfordring for mig, så er det at finde viden om de steder, som jeg gerne vil besøge. Jeg har rejst meget gennem de seneste par år, og mine kriterier for hvad jeg gerne vil finde, er desværre kun blevet større. Jeg vil have masser af informationer om landet; kulturen, folket, deres tro, et godt kort over området samt en masse billeder. Og derfor blev jeg meget begejstret, da jeg så, at jeg lige så vel kunne søge efter videoer af de lande og steder, hvor jeg gerne vil hen på Youtube! At gå direkte til Youtube kan dog være lidt svært, for der ligger så meget, så man ikke ved, hvad man skal vælge. Så jeg startede med at søge efter rejsetips til Grønland, da jeg overvejer rejser til Grønland. Det er et utroligt smukt land, og jeg søgte blandt andet efter Nordlyset og kom ind på Grønlands Rejsebureaus side. Herefter fandt jeg så ud af, at de har en Youtube kanal, hvilket var genialt. Her kunne jeg sidde og se deres mange flotte film og få inspiration til, hvad jeg ville opleve, når jeg var der. Efter at have set filmene, skal jeg i hvert fald på hvalsafari og prøve at køre med hundeslæde!

Flytter sammen med kæreste

Jeg skal til at flytte sammen med min kæreste, som jeg har kærester med i snart 3 år. Vi bor begge to pt på værelser hos venner og veninder, og vi skal derfor ud og finde noget helt nyt, som vi kan bo i sammen. Der er ikke nogen muligheder for, at en af os kan flytte ind hos den anden, for der er ret begrænset pladsmæssigt, de steder vi bor, og så vil vi rigtig gerne bo alene, bare os to, og ikke med andre venner. Spørgsmålet er så om vi skal forsøge at finde en lejebolig sammen, eller om vi skal investere i en andel eller ejerlejlighed. Det er jo lidt af en binding man laver til hinanden, hvis man køber noget sammen, så man skal selvfølgelig tænke sig om en ekstra gang, hvis det er det man overvejer. Måske er det også bedre først at bo i en lejebolig sammen og se om det fungerer, og så kan man senere købe noget sammen. Vi er jo ret sikre på at det skal være os to, men man kan jo aldrig sige noget med sikkerhed, så en lejebolig er nok det bedste og sikreste at starte ud med.

Skal det være svært at finde lejebolig?

Er det bare mig der har svært ved at finde lejeboliger i København? Jeg synes godt nok at jeg har ledt efter en lejebolig længe, og der har bare ikke været bid. Og det værste er, at jeg til højre og venstre oplever, at andre finder lejeboliger, nærmest uden at have kigget. Jeg forstår det ikke helt, men er kommet frem til, at det må være fordi de har kendt nogen i deres netværk, der lige har kunnet være behjælpelige med en lejlighed. Og det netværk har jeg så åbenbart ikke. Så jeg må jo i gang med at hive på mine venners netværk, hvis jeg skal have held med at finde noget. Jeg har desværre ikke råd til at købe en ejer eller en andelslejlighed. Jeg har pt kun mulighed for en lejebolig. Og jeg har ikke super meget lyst til at bo på kollegie. Men igen, de gode kollegier er også super svære at komme ind på, så det ville nok være lige så svært som at finde en lejebolig. Jeg må lede videre og melde mig ind på endnu flere lejesites. Jeg tror jeg har en bruger på alle de sites der findes, men måske der er nogle som jeg ikke kender?