What is investment reporting software?

Investment reporting software is a piece of software that helps you collect and manage several reports from different sources, which enables you to quickly present a united report on a whole project. This feature allows you to define and schedule collected reports fast and with precision. When reporting is fully automated you also reduce the risk of human error.

One good investment reporting software is Report Book Manager that collects inputs from various sources such as Microsoft Word, Excel, Adobe PDF amongst others.

Some of the benefits about using investment reporting software are that automatic gathering of inputs from various sources saves you time and effort, because you don’t have to collect information manually from different sources. Due to defining, scheduling, producing and distributing reports software can help you increase efficiency at all steps of the reporting process.

Still not sure what investment reporting software is? Try this page.

Rejsen, der ændrede mit syn på rejser

For et halvt år siden, da alt i Danmark var koldt og januar-agtigt, steg jeg sammen med en veninde på flyverne til Bangkok. Der var første gang for os begge, at vi skulle ud at rejse – altså sådan rigtigt med rygsæk og primitive forhold i vente. Vi er begge ret berejste, men rygsækken er altså ikke den, der er blevet luftet mest.

Selv kommer jeg fra en familie, hvor vi har rejst helt utrolig meget i min barndom. Hele Sydeuropa har vi rejst tyndt både om sommeren ved diverse strande og om vinteren på ski i alperne. Til gengæld har vi ikke været så meget udenfor Europa. Det begrænser sig til en en road trip i sydstaterne i USA og en studietur til Cuba i gymnasiet.  Så nu skulle vi afsted til en del af verden, som ingen af os havde stiftet bekendtskab med før. På rejseplanen stod Thailand, Cambodia, Laos og Vietnam – Laos blev dog senere streget fra listen pga. tidsmangel.

Noget af det, jeg husker allermest, er de bekendtskaber, vi fik under rejsen. Det var godt nok ikke en af de arrangerede gruppe rejser, men meget af tiden rejste vi alligevel som en gruppe. Vi mødte mennesker fra alle verdenshjørner og udvekslede historier, traditioner og verdenssyn. Så selvom vi ikke bookede en, så fik vi nok en del af de oplevelser, som man får på gruppe rejser.

Denne rejse har fuldstændig ændret min syn på, hvordan man rejser. Det er helt utrolig spændende, befriende og berigende at rejse fra sted til sted og se et helt land og dets forskellighed og mangfoldighed i stedet for at blive ét sted på én strand. Derfor er det også med sikkerhed rygsækken, der bliver pakket, næste gang jeg skal ud at rejse.

Fordelene ved at sælge bil på internettet

Står du overfor at skulle sælge din bil? Hvis svaret er ja, så har du nok også været igennem en hel række overvejelser om, hvordan det er optimalt at sælge bilen. Imidlertid er det blevet ekstremt populært at sælge sin bil på en online bil auktion. Ifølge kunderne er nogle af fordelene:

Tid – Man kan spare rigtig meget tid ved at sætte sin bil til salg på en bil auktion på nettet. På den måde slipper man nemlig for at bruge tid på at køre rundt til forskellige brugtvognsforhandlere og indsamle bud.

Pris – Når bilen sættes til auktion, er chancerne for, at du får markedets højeste pris for lige netop din bil, meget høje. Bilforhandlerne byder ofte hinanden op, hvilket sikrer dig som sælger en god pris for din bil.

Enkelthed – Som med så mange andre ting, kan det, der tager allerlængst tid ved at sælge en bil, være at tage sig sammen til at gøre det. Der er normalt rigtig mange ting, der skal ordnes. Men på de online løsninger kan du som regel vælge en pakkeløsning, hvor du får hjælp til hele processen. På den måde bliver det nemt og enkelt at sælge bil.

Klik her, hvis du vil vide mere om bilsalg.

 

Foto: avisen.dk

42,5% bliver irriterede over stavefej på sociale medier

En helt nu undersøgelse viser, at 42,5% af brugerne på på de sociale medier bliver irriterede, hvis de støder på stavefejl eller grammatiske fejl på et brands sociale medier. Den dårlige stavning sender et dårligt signal, og får virksomheden til at fremstå som værende utroværdig, ufokuseret og ikke særlig professionel.

Både når det drejer sig om kommunikation på dit eget sprog og på fremmedsprog, kan det være en rigtig god idé at kontakte et oversættelsesbureau. På den måde er du sikker på, at teksterne er korrekte. Og mon ikke, det viser sig, at være en rigtig god investering, hvis du kan undgå at irritere næsten halvdelen af dine besøgende.

Udover retstavningen og grammatikken skal du desuden også have styr på, hvordan og hvor tit, du opdaterer dine sociale medier. Hele 24,9 % bliver nemlig irriteret, hvis opslagene er for sælgende og 12,8 % bliver irriterede, hvis du opdaterer for ofte.

denne hjemmeside kan du læse mere om, hvilke former for kommunikationsopgaver, der udføres på et almindeligt oversættelsesbureau.

Man behøver ikke være en ironman…

I denne weekend har mange stærke mænd gennemført Ironman i København. Det sætter tankerne i gang hos mange, og flere oplever en fornyet motivation til at komme i gang med at dyrke motion, når man ser hvad andre er i stand til.

Men man behøver altså ikke sætte næsen op efter en ironman, hvis man gerne vil være i god form, da der er mange andre muligheder for at tone kroppen.

Det er vigtigt at man ikke sætter sine mål for højt, når man går i gang med at dyrke motion – hvis ikke man har været god til at komme af sted til træningscenteret tidligere, er der en god chance for at man går død i projektet, hvis man starter med for mange seriøse træningsambitioner. Man bør derfor starte i det små, og langsomt trappe op, så man får det arbejdet ind i sin hverdag på en naturlig måde.

En ide kan være at begynde at gå på arbejde i stedet for at tage bussen, eller indlægge en fast aftentur. Hvis man tager en skridttæller på, kan man holde styr på præcis hvor langt man går, hvilket kan motivere til at øge distancen langsomt. Det giver generelt gode resultater, når man får feedback på ens indsats i form af et tal.

Man kan også vælge at have skridttælleren på hele dagen, så man får en fornemmelse af hvor langt man går i hverdagen, og eventuelt prøve at gå lige så langt i weekenderne, eller måske lidt længere – hvis man kan holde styr på dette, får man hurtigt øjnene op for hvor der virkelig er nogle skridt at hente, som man måske ikke har været opmærksom på før.

Photo credit: Bill Abrams

Tyrafeltet kan forsyne de næste mange generationer

A. P Møller – Mærsk, hovedaktionær i Dansk Undergrunds Consortium har besluttet at foretage den største investering i olie- og gasboring i  Nordsøen siden 2007. Summen der skal investeres beløber sig til den nette sum af cirka 4,6 milliarder kroner, og planen er at opføre en ny boreplatform i Nordsøen, som skal kunne forsyne Danmark med olie og gas i de næste mange år. Dansk Undergrunds Consortium forventer at man vil kunne producere omkring 50 millioner tønder olie årligt med den nye boreplatform. Boreplatformen skal placeres som en del af udvidelsen af det såkaldte ”Tyra-felt” Tyrafeltet er et af Danmarks største felter i Nordsøen, og det befinder sig cirka 200 kilomenter vest for Esbjerg. Tyrafeltet blev fundet tilbage i 1965, og det har været aktivt siden 1968, med DUC ved ”roret”.

Man har gennem de sidste par år hørt røster sige, at der er risiko for at verden løber tør for olie og gas i fremtiden, men med ny teknologi mener DUC ikke at dette vil blive en realitet i de næste mange, mange år. Det er dog nødvendigt med ny teknologi, da meget af den nye olie og gas er mere svær tilgængelig.

Meget af den olie og gas vi bruger i Danmark stammer således fra Tyrafeltet, og det er lidt sjovt at tænke på, at næste gang man tænder for gaskomfuret er det millioner gamle havorganismer der strømmer ud gennem ventilen. Du kan bestille din Tyra-gas og olie hos Q8: Bestil fyringsolie her.

 

Photo by Claus Fisker, Berlingske Tidende

Energireform kan radikalt ændre Mexicos økonomi

Forslag til en ny energireform i Mexico kan måske løfte mexikanernes nuværende noget lave levestandart. Mexico har en befolkning på cirka 113 millioner, hvor cirka 42 procent af den mexicanske befolkning befinder sig under den nationale fattigdomsgrænse. Energireformen der måske kan ændre på dette handler i korte træk om, at regeringen vil foretage en grundlovsændring, der indebærer, at udenlandske virksomheder igen kan få lov til at investere i olie og gasudvinding i den mexicanske undergrund. Dette betyder ikke kun en stigning i nationale indtægter men også at den mexicanske befolkning i fremtiden vil kunne købe billigere fyringsolie, benzin, olie og gas. I Danmark nyder vi også godt af billig olie og gas, da Mærsk ejer store oliefelter i Nordsøen: http://www.q8.dk/Online+butik/Bestil+fyringsolie.aspx

Tæppet løftes:

I 75 år har Mexicos energisektor nemlig været lukket for udenlandske investeringer. Mexicos olie- og gasfelter blev tvangsnationaliseret i 1938 af den daværende præsident Lázaro Cárdenas, som vedtog en grundlovsændring, hvilket betød, at de britiske og amerikanske virksomheder der på daværende tidspunk borede i landet blev tvunget bort fra felterne. Men den nuværende mexicanske præsident Enrique Peña Nieto vil ændre forfatningen, således at udenlandske virksomheder kan få lov til at investere. Der skal en forfatningsændring til, som lovgiverne snart skal tage stilling til, og så vil det  vise sig om den mexicanske befolkning kommer til at nyde godt af den milliardindtægt, som regeringen estimerer reformen vil indebære.

 

Photo by Tommy Ironic – Flickr

Internettets betydning i hverdagen

 

Jeg overraskes konstant over internettet og hvad man kan bruge det til. Der er jo nærmest ikke den ting man ikke kan benytte nettet til efterhånden, og det kan være svært at forestille sig en hverdag uden nettet. Personligt bruger jeg nettet til rigtigt mange ting: Jeg køber mine dagligvare, rejser og tøj på nettet. Jeg hører musik, ser TV, er i kontakt med mine venner og kollegaer og meget andet over nettet. Fornyligt blev mit liv gjort endnu lettere, da jeg opdagede hvordan fyringsolie kan bestilles online. Mange mennesker tænker nok, at de sagtens ville kunne klare et par dage uden nettet. Men jeg har prøvet det på egen krop, og det var faktisk en hel del sværere end jeg nogensinde havde forestillet mig. Jeg var nemlig på Manhattan da den voldsomme storm ”Sandy” ramte den amerikanske østtkyst og efterlod rigtig mange amerikanere uden strøm og internet. De første par dage var det lidt ”spændende” hverken at have strøm eller internet, og min kæreste og jeg gjorde en sport ud af at hygge os med stearinlys om aftenen, og tage udflugter til de dele af Manhattan, som havde strøm for at gå på restaurant. Men efter et par dage begyndte nyhedsværdien at tage af, og det blev langsomt mere og mere besværligt og til tider decideret ubehageligt hverken at have strøm eller net. Uden net kunne vi hverken tjekke nyheder om hvornår situationen ville ændre sig, og derfor vidste vi hverken om min kæreste kunne nå sit fly hjem til Danmark eller om mit arbejde på Manhattan ville åbne i den nærmeste fremtid. Som dagene gik, så jeg hvordan New York’erene  gradvist blev mere og mere desperate, og hvordan de hoteller der lå i uden for den stormramte zone hurtigt blev udsolgt. Efter 4-5 dage med usikkerhed og uvished besluttede jeg mig også for at tage ”up-state”, hvor jeg så blev i 4 dage, og hvor jeg til min helt store lettelse kunne komme på nettet, så vi kunne holde øje med mi kærestes fly, og situationen på mit arbejde. Så jeg siger det bare: Vi er altså meget mere afhængige af nettet, end vi måske går rundt og tror.

 

Photo: National Geographic

De nye marketingstiltag varmer mit tankstations-hjerte

Som en person der er vokset op i forstaden, har jeg gennem min barndom og ungdom været vant til at ”gå på tanken”, hvis min mor manglede en pakke smør eller en liter mælk, eller vi børn fik lov til at købe slik til weekenden. Jeg kom gennem min opvækst faktisk så tit på tanken, at jeg kendte de forskellige tankpassere temmelig godt. Derfor spørger jeg også ofte mig selv, hvorfor der ikke er tankstationer ind i byen? Den nærmeste på indre by er så vidt jeg ved den ved Nordhavn station på Østerbro. Hvis jeg nu virkelig tænker mig om, så ved jeg jo nok godt, at det er fordi, at tankstationerne fylder og lugter for meget til at have stående midt inde i byen, men hvis jeg skal være helt ærlig, så savner jeg faktisk det der med at ”gå på tanken”. For nylig var jeg på en Q8 tank, for at købe morgenkaffe, og endnu engang følte jeg mig på mærkelig vis hjemme. Duften af benzin, nybagte croissanter og bland-selv-slik førte mig med det samme tilbage til barndommens fredage med rulleskøjter på, hvor der skulle købes slik for alle lommepengene. Og det varmer mit lille ”tankstations-hjerte” at se hvordan de dygtige folk i deres marketingsafdeling, virkelig har skruet op for niveauet. Nu til dags er der jo nærmest ikke dét, man ikke kan købe på tanken. De har både franskbrød, delikatesse-sandwich, friskpresset juice og øko-kaffe. Det er ikke længere et sted man kun kommer hen for at købe benzin og fyringsolie, men også en kaffebar, en bager, en slikbutik, en bladkiosk,  og en sandwichbod. Du kan se hvad de tilbyder hos Q8 her www.q8.dk, og du vil nok blive overrasket over hvor meget en tankstation egentlig kan tilbyde i dag.